19. januar 2019
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400

Hovedmenu

Gratis informationsaften for alle iværksættere i Storkøbenhavn og på Sjælland. Vigtig info til dig som iværksætter!

46 procent blandt nye virksomheder lukker inden for de første tre år. Denne aften er den vigtigste investering for dig som iværksætter. På godt tre timer får du vigtig information om etablering af virksomhed.

Pris:Gratis
Sted:Adresse:Tid:Tilmelding:

Har du brug for at komme til forsiden og se hele kursusprogrammet så klik!

Denne aften tilbydes af Lyngby-Taarbæk Kommune og er den første i en kursusrække på seks aftener. Informationsaftenen er et gratis tilbud til dig, som har etableret eller gør dig overvejelser om at etablere egen virksomhed. Det er ligegyldigt, hvor du bor - ligegyldigt hvilken kommune, du kommer fra - alle er velkomne.

På informationsaftenen får du bred grundlæggende information om etablering af egen virksomhed. Du kan herefter tage stilling til, hvorvidt du ønsker at deltage i de fem efterfølgende iværksætter-kursus-aftener, hvor specifikke fagområder gennemgås.
Tilmeld dig til informationsaftenen her på sitet - og kig derefter på programmet for de fem kursusaftener, hvor du skal tilmelde dig separat. Du kan også tilmelde dig fem-afteners kurset på informationsaftenen. Der deltager rigtigt mange på informationsaftenerne, så mød i god tid til en kop kaffe eller te. I pausen serverer vi en sandwich og en sodavand.

Vi tilstræber at tilføre ny viden, som kan være til stor hjælp, når du driver selvstændig virksomhed.

Du får en række fakta om det at etablere virksomhed og vi punkterer en række myter. Vi giver dig konkrete værktøjer til løsning af nogle af de mest almindelige problemstillinger. Dette er en informationsaften, så vi når ikke alt om virksomhedsdrift fra A til Z.  Du får præsenteret en række historier med andres erfaringer om, hvad der er gået godt og hvad, der er gået mindre godt - og med fif til, hvorledes du selv håndterer de mest umulige situationer.

Vi går tæt på personlige forhold, som iværksættere bør afklare, inden virksomheden etableres. Og vi taler om hvor i det offentlige system, du kan henvende dig, når du har spørgsmål og ønsker gratis vejledning.

Hvis du ikke kan besvare nedenstående spørgsmål, så vil du få meget ud af at deltage:

 • Hvor mange virksomheder overlever de første tre år?
 • Hvilke brancher er vanskelige?
 • Hvor mange etablerer selskaber i forhold til enkeltmandsvirksomheder?
 • Hvilke brancher byder på gode muligheder?
 • Hvor stor indflydelser har kunder og netværk på virksomhedens udvikling?
 • Hvorfor skal man læse kontraktens side 37 med de små bogstaver, hvis man vil arbejde med network marketing?
 • Hvorfor er franchise en god idé og hvor skal man passe på?
 • Kan man købe sig til en virksomhed og en kundekreds?
 • Kan man få støtte til etablering af virksomhed?
 • Hvordan finansierer man etablering af virksomhed?
 • Hvorfor er det vigtigt at inddrage familien i projektet?
 • Hvor kan man få hjælp til udarbejdelse af realistiske budgetter?
 • Hvem kan få gratis vejledning ved etablering af virksomhed og hvad omfatter det?
 • Skal man starte en forening eller er det nødvendigt at lave en koncern, når man vil være selvstændig?
 • Hvordan finder man et navn til virksomheden og har man lov til at benytte det?
 • Kan man drive virksomhed fra hjemadressen eller skal man købe en ejendom på havnefronten?
 • Er der fradrag for rejseudgifter, når man driver virksomhed? Bemærk at denne aften ikke omhandler moms- og skatteforhold i bred forstand, men at der kun gives få korte eksempler på ret og pligt omkring moms og skat for selvstændige erhvervsdrivende.

 

Hvis du deltager på denne gratis aften, så finder du sikkert på flere spørgsmål undervejs!

Vi har 30 års erfaring fra det praktiske iværksættermiljø via opstart af en række virksomheder i Danmark, så du får information fra det virkelige liv og ikke fra en teoribog! Og vi er helt uafhængige af organisationer og virksomheder. Du får tingene fortalt, som de er i virkelighedens verden. Det er endda helt gratis, fordi vi i samarbejde med en række kommuner håber at kunne bidrage til, at færre nyetablerede virksomheder lukker inden for de første leveår.

Har du tilbud, der retter sig til iværksættere, så tag brochurer eller anden form for information med til kollegerne på infoaftenen, hvor du kan lægge materialet på bordene. Husk at skrive noget om, hvad dit tilbud koster.

Hvis du er interesseret i at læse, hvad tidligere deltagere har fået ud af kurserne, så er du velkommen til at klikke her og læse punktet "Deltagerne udtaler....."