19. januar 2019
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400

Hovedmenu

Iværksætter-kursus. Èn aften om ugen i fem uger. Se tidspunkter ud for kurserne. Et rigtigt iværksætterkursus i Storkøbenhavn! Alle kommende og nuværende iværksættere er velkomne!

Du får indblik i nogle meget vigtige emner, der kan medvirke til, at du får succés med din idé eller virksomhed.

Pris:900,- DKK
Sted:Adresse:Tid:Tilmelding:

Har du brug for at komme til forsiden og se hele programmet så klik her!


Har du startet egen virksomhed - eller overvejer du at gøre det?
Benyt dig af dette tilbud om en kortfattet gennemgang af væsentlige emner, der har betydning, når du vil være selvstændig erhvervsdrivende. Din branche og erfaring er underordnet - alle deltagere kan få noget nyt med hjem. 

Alle er velkomne uanset bopælskommune, iværksætter-idé, branche eller hvor langt du er i projektet! Dette er et grundkursus baseret på korte foredrag om vigtige emner.

Vi er meget konkrete om det, som du skal bruge som iværksætter. Du får en viden, så du kan komme mere professionelt fra start. Emnerne præsenteres kortfattet som fakta eller gennem historier om, hvad andre har fiasko og succes med. Det er ikke et kursus baseret på dialog og hvor de enkelte projekter bliver behandlet individuelt. I stedet får du værktøjer, som de fleste har gavn af under opstarten, så du kan blot læne dig tilbage i stolen og suge andres erfaringer til dig.

Såfremt du ikke har behov for at deltage alle fem aftener, kan du vælge at deltage de to aftener med økonomi (Modul II - 4. og 5. kursusaften i 2017) til en pris af kr. 500.- ialt ved at klikke her

eller

du kan vælge kun at deltage i de tre aftener med marketing (Modul I - 1., 2. og 3. kursusaften i 2014) til en pris af kr. 600.- ialt ved at klikke her.

Hvis du vil deltage alle fem aftener, så koster det kr. 900.- ialt og du kan tilmelde dig ovenfor.


1. aften - Marketing i praksis. Markedsføringsplanlægning og markedsundersøgelser ved etablering af virksomhed (14. september)

Hvorfor udarbejde marketingplan? Har du behov for at udarbejde en forretningsplan, der fungerer som marketingplan for din virksomhed? Har du gjort dig overvejelser om dit projekts udvikling på kort og lang sigt? En marketingplan er en analyse, der følges op med konkrete tiltag, der skal sættes i værk for at nå målene. Her får du præsenteret hvorfor og hvordan du arbejder med planen, og hvordan du billigt kan undersøge basale forhold i markedet og bruge din viden til at minimere spild i markedsføringen over for kunderne. Skal du bruge ekstern finansiering fra pengeinstitutter og eller investorer, kan marketingplanen være et krav.
Tænk strategisk! Tænk taktisk! Foredragsholderen vil belyse betydningen af at tænke strategisk ved etablering af virksomhed. Hvad er gode markeder og hvorfor er dårlige markeder den sikre vej til lukning af projektet? En marketingplan er en analyse med deraf følgende plan for hvilke helt konkrete tiltag, der skal sættes i værk for at nå målene. Her får du præsenteret hvorfor og hvordan du arbejder med planen - og hvor nemt det kan være at undersøge basale forhold i markedet, der giver dig helt nye muligheder i dit projekt. Har du spørgsmål til, hvordan du skal komme videre med din idé - eller udvikle din eksisterende virksomhed, får du denne aften en række simple og billige værktøjer præsenteret. Skal du bruge ekstern finansiering fra bank eller andre långivere, kan marketingplanen være et krav. Foredragsholderen har etableret og drevet en række virksomheder gennem 20 år. Efter denne kursusaften spørger flere: "Er det virkelig så nemt?"

3. aften -  Markedsbearbejdning. Reklame herunder internettets sociale media og annonceringsmuligheder.

(28. september)

Denne aften ser vi på eksempler på aktiviteter, der kan sættes i gang for at skaffe omsætning og indtjening i virksomhedens første fase. Vi kommer også ind på priser på udarbejdelse af logo, brevpapir og brochurer og meget andet. Brugen af sociale media og andre marketingtiltag vil også blive belyst. Denne aften kan vise sig at være dit livs bedste investering, fordi salget er helt afgørende for din virksomheds eksistens. I aftenens indlæg tager vi tråden op fra den første kursusaften. Foredragsholderen har sin dagligdag på et større reklamebureau og vil give gode råd om udarbejdelse af logo, brevpapir og brochurer. Hvad skal du være opmærksom på ved udarbejdelse af tekster og layout og hvad det koster at få produceret tryksager og andet markedsføringsmateriale. Der vil også være en gennemgang af internettets mange annonceringsmuligheder fra Google Adwords over Facebook og andre sociale media.
Vi ser på, hvad du selv kan udarbejde og hvad du nok skal købe hjælp til. Du sparer en masse tid ved at få det hele serveret denne aften!

2. aften og 4. aften - Moms- og skatteforhold for iværksættere samt regnskab og bogføring i mindre virksomheder.

(21. september og 05. oktober)

En revisor med lang erfaring med mindre virksomheder informerer om moms- og skatteforhold i virksomheden. Du får konkret viden om, hvordan du laver opgørelse over salgsmoms og købsmoms samt EU-moms. Hvad er der momsfradrag for i virksomheden? Hvilken betydning har momsen for den kørselsordning, du benytter i din virksomhed, og hvordan får det indflydelse på skattefradrag? Hvad er der skattefradrag for i personligt ejede virksomheder, og hvordan betales der skat af egen indtægt? Der gennemgåes det meste af det, som du har brug for at vide og du får indblik i forskellen på småanskaffelser og afskrivningsberettigede goder, hvilket har stor betydning i nogle indkøbssituationer.

Hvordan tilrettelægger du den daglige bogføring, så lovgivningen overholdes? Hvilke beløb indgår i årsregnskabets resultatopgørelse og balance og hvordan overskuer du likviditeten? Aftenens foredragsholder fortæller, hvordan du kan begynde med at føre kassekladde og opbygge dit regnskab derfra. De forskellige budgettyper forklares. Denne kursusaften giver dig mulighed for at kunne sove roligt om natten, fordi du kommer til at kende til de krav, det offentlige stiller til dit regnskab og dine indberetninger om skat og moms. De to aftener med økonomi er et 'must' for de iværksættere, som ikke tidligere har arbejdet med regnskab. Alt for mange iværksættere begiver sig ud på dybt vand uden tilstrækkelig viden om moms, skat og bogføringsregler, der er som en jungle at finde rundt i og hvor intet er indlysende.

5. aften - Grundlæggende overvejelser om internettet i markedsføringen - samt - opsøgende salgsarbejde på B2B-markedet(det organiserede marked).

(12. oktober)

Dette indlæg vedrører de strategiske overvejelser, man bør gøre sig, før man investerer i web-marketing. Du får information om hosting, betalingsløsninger, web-udviklere, SEO, Adwords, browserløsninger og naturligvis - hvad det koster. Hvilke faldgruber skal du være opmærksom på og hvor meget kan man selv udføre uden erfaring med www. Hvem kan hjælpe? Foredragsholderen har arbejdet med Web, siden 14-K-modemets tid, men er slet ikke IT-nørd. Du lærer intet om programmering, HTML, FTP-uploads og lignende besværligheder. Du får til gengæld noget at vide om, hvilke overvejelser en iværksætter bør gøre sig, inden sparepengene investeres i World Wide Web. Herudover gennemgås omkostningerne hele vejen igennem ved etablering og drift af websites og webshops med priseksempler samt hvilke krav, der stilles til dig som annoncør på nettet. Vi ser også på hvilke krav, eventuelle samarbejdspartnere som webhoteller og betalingsformidlere stiller til dig som virksomhed. Du vil lære at vælge din webleverandør med omhu og at lave aftaler om alle detaljer, så du undgår uoverskuelige omkostninger.

Opsøgende salgsarbejde- Skal du sælge til virksomheder og organisationer på B2B-markedet?
Aftenens andet emne er det opsøgende salgsarbejde. De fleste nyetablerede skal afholde salgsmøder med kundeemner i virksomheder og organisationer, hvad enten du drive en detailbutik eller skal ud til kunden for at sælge. Det er en udfordring, du ikke må undervurdere. Du får præsenteret en køreplan for, hvorledes salgsarbejdet kan gennemføres lige fra at skabe den første kontakt, til du sidder i møde hos kunden. Der vises eksempler på kommunikation til brug for det at skaffe mødeaftaler i et konkurrencepræget marked.

Du behøver ikke at være den "fødte sælger" for selv at kunne gennemføre salgsarbejdet. Alle uanset baggrund kan lære at udfylde den moderne konsulentrolle, hvor du rådgiver og hjælper din kunde med at finde frem til den optimale løsning - og derved få mulighed for at kunne servicere kunden igen og igen. Mange mener, at de aldrig kommer til at have med opsøgende salgsarbejde at gøre, men en del ændrer mening, når virksomheden er etableret.

Vi går salgsprocessen igennem. Der vil blive vist og udleveret eksempler på, hvorledes du håndterer den vanskelige kontaktfase, hvor din idé skal præsenteres for kunden og hvordan salgsarbejde i moderne form gennemføres. Vi klæder dig bedre på til at  trænge igennem til dine kunder og sikre din virksomhed ordrer.

-----------------------------------------

Er du forhindret i at deltage en kursusaften, er du velkommen på tilsvarende kursusaften i næste kursusforløb, såfremt det oprettes.

De 900 kroner, du betaler for dette kursus (hvis du vælger alle fem aftener), dækker kun forplejning i form af kaffe/the, en enkel sandwich og sodavand. Det er Lyngby-Taarbæk kommune, der dækker hovedparten af omkostningerne til disse kurser. Det gør kommunen, fordi vi ved, at det hjælper iværksættere til afklaring og med at komme godt fra etableringen!

Der serveres kaffe/the samt en sandwich og en sodavand inkl. i prisen til aftenarrangementerne.

Ønsker du at deltage i "Gratis informationssaften for Iværksættere", der er en ekstra og meget vigtig kursusaften, så kan du tilmelde dig her. Ja, du læste rigtigt - informationsaftenen byder på vigtig information og den er gratis!

- Hvis du vil læse, hvad tidligere deltagere mener om kurserne, er du velkommen til at klikke her og se "Deltagerne udtaler......"

- Læs venligst "Betingelser" for køb af kursusplads ved at klikke her.