19. januar 2019
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400

Hovedmenu

Regnskabskursus - fire dage i dagtimerne kl. 09.00-15.00 i Gentofte. Bogføring, skat og moms for mindre virksomheder og iværksættere.

Du får fuldt indblik i moms og skatteforhold ved etablering af en personligt ejet virksomhed. Du lærer hvordan man skal foretage den daglige bogføring manuelt og der undervises i, hvordan man udarbejder årsrapport og budgetter - på kun 5 dage!

Pris:4.000,- DKK plus moms, ialt 5.000,- DKK
Sted:Adresse:Tid:Tilmelding:

Brug fem hverdage kl. 09.00 til ca. 15.00 på at lære det der skal til, for at du selv kan stå for bogføring og årsregnskab i virksomheden. Det er et udtalt ønske hos mange nystartede og mindre virksomheder selv at kunne bogføre virksomhedens bilag og evt. også at kunne udarbejde årsregnskab. Og så er der en vigtig ting - du skal ikke snyde dig selv for moms- og skattefradrag. Du får det hele serveret og du vil efter kurset føle dig tryg omkring, hvor vigtigt det er at have overblik samt hvornår og hvordan du skal indberette din økonomi til det offentlige. Hos os lærer du det - og det endda på blot fem dage!

Fem udbytterige dage med andre iværksættere og kommende selvstændige og et solidt indblik i bogføring og regnskab samt et netværk, som du kan have gavn af efter kurset. Dette kursus er målrettet til selvstændige erhvervsdrivende, iværksættere, økonomimedarbejdere i mindre personligt ejede virksomheder, m.fl. Der vises nogle it-systemer til bogføring, men kurset foregår med papir og blyant. Forudsætningen for at kunne bogføre elektronisk er nemlig, at man kender regnskabsprincipperne i mindste detalje.

Kursusindhold:

Kontoplan

Der vises eksempler på kontoplaner og du lærer hurtigt, hvordan du konstruerer dit eget grundlag for bogføringen og hvordan du kan spare en masse omkostninger til revision.

Moms- og Skatteregler
Gennemgang af de grundlæggende - samt udvalgte - moms- og skatteregler med henblik på at kunne lave momsregnskab og årsregnskab.

Kasseregnskab
Få overblik over virksomhedens pengebeholdning! Du lærer at registrere ind- og udbetalinger i kasserapporter.

Daglig bogføring
Du lærer bogføringsprincipper og bogføringsteknikker. Her får du ganske enkelt styr på debet og kredit! Fordele og ulemper ved manuel og elektronisk bogføring belyses.

Årsregnskab
Der undervises i at udarbejde og opstille et skattemæssigt årsregnskab - fra A til Z! Fra bilag i den ene ende til selvangivelsen i den anden. Vi laver et konkret årsregnskab og gennemgår hele processen. Så når du tager hjem, har du "værktøjskassen" i orden!

Selvangivelse
Gennemgang af hvordan man indarbejder skattemæssige dispositioner i årsregnskabet og hvordan selvangivelsen udfyldes. Altsammen baseret på en professionel gennemgang af emnerne og med masser af praktiske opgaver, som du kan relatere direkte til din egen virksomhed.

Budgetter

Der undervises i hvordan man udarbejder etablerings-, drifts- og likviditetsbudget.

BEMÆRK: Kursusprisen dækker alle kursusmaterialer, morgenbrød og kaffe/the.
Kursisterne står selv for frokost, der kan medbringes eller købes i området.

Underviser
Underviser har en revisionsmæssig baggrund.

Læs venligst "Betingelser" for køb af kursuspladser ved at klikke her.

Ønsker du at betale under andre betingelser end, hvad der foreskrives fra InitiativGruppen?
Vi oplever stigende omkostninger på specialkurserne, idet virksomheder og jobcentre ønsker særlige betingelser omkring fakturering og betaling. Vores meget lave kursuspriser er baseret på, at deltageren tilmelder sig via internettet på www.initiativgruppen.dk og betaler med bankoverførsel eller med Dankort ved tilmelding. Såfremt der ønskes andre løsninger tillægges prisen kr. 500.- +moms i administrationsgebyr. Vi beregner en rente på 1,5% pr. påbegyndt måned ved betaling ud over den betalingsdato, der indgåes aftale om ved bestilling af kursus for en medarbejder.