19. januar 2019
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400

Hovedmenu

InitiativGruppen - Mentor. Løbende tilmelding.

Har du besluttet at etablere dig som selvstændig? Søger du en mentor?

Pris:3.000,- DKK plus moms, ialt 3.750,- DKK
Sted:Adresse:Tid:Tilmelding:
Gentofte - løbende tilmelding hele åretCharlottenlund Travbane, kursuslokalerne, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund06. januar 2014 - 31. december 2015
09.00 - 15.00
Tilmelding

Har du besluttet, at du vil være selvstændig erhvervsdrivende? Er du kommet så langt, at du ved, at det kan lade sig gøre? Så kan 'InitiativGruppen - Mentor' være noget for dig?

 

Vi bistår gerne med rådgivning i etableringsfasen og hjælper dig med at få afklaret vigtige forhold omkring din virksomhed. Møderne tilrettelægges individuelt, så det passer ind i din kalender og der er to muligheder.

- Det kan enten foregå ved, at du køber rådgivningstimer efter behov.

- Alternativt kan det foregå ved, at du deltager i et mentorforløb over eksempelvis otte uger til en fast ugepris. Fordelen ved denne løsning er, at du ud over at modtage personlig rådgivning om løsninger på lige præcis dine udfordringer og problemstillinger, kan deltage i kursusmoduler enten om dagen eller om aftenen uden yderligere omkostninger. Se kursusmuligheder på forsiden og læse om kursusmodulerne under de enkelte kurser. Du kan vælge frit, hvilke moduler, du vil deltage i.

De primære områder, vi kan tilbyde mentor-rådgivning inden for, er emner som markedsanalyse og projektets muligheder, markedsbearbejdning og opsøgende salgsarbejde på B2B- og B2G-markeder, internetmarkedsføring og sociale media, offentlige registreringer, skat og moms samt udarbejdelse af dagligt regnskab og bogføring samt aftaleforhold.

Vi udarbejder ikke dit visitkort eller din web-site, vi laver heller ikke dit regnskab, lejeaftalen eller dine eventuelle kontrakter lige som vi heller ikke besøger dine kunder. Men vi hjælper gerne med råd og vejledning til, hvordan du kan udføre opgaverne selv.

Er du samtidig jobsøgende, hjælper vi gerne med råd og vejledning til din jobsøgning og vi går din jobansøgning igennem fra A-Z, så du opfylder de krav, der eksempelvis stilles til de, som driver selvstændigt bierhverv.

Du kan begynde et mentorforløb når som helst. Får du job som lønmodtager undervejs, så stopper mentorforløbet uden videre omkostninger. Det er blot vigtigt, at du kan arbejde struktureret og at du virkelig vil det her, så vi ikke spilder hinandens tid og samfundets penge. Tal med dit jobcenter om du kan få finansieret forløbet.

Kontakt os gerne på telefon 40630053 eller email info@initi.dk for nærmere aftale. 

Hvis du vil have fri adgang til vejledning efter behov og mulighed for at deltage i de kursusmoduler, du har behov for, så foreslår vi et forløb over seks til ti uger til en ugepris af kr. 3.000.- + moms - ialt kr. 3.750.- pr. uge inkl. moms.

Alternativt kan du købe en "pakke" med fem timers personlig vejledning for kr. 4.500.- +moms - ialt kr. 5.625.- inkl. moms.