19. januar 2019
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400

Hovedmenu

Opsøgende salgsarbejde. For dig som skal leve af at være sælger! Kursus i salgsarbejde.

Skal du arbejde med personligt salg til virksomheder, organisationer og det offentlige? På dette kursus gennemgår vi hele processen fra A-Å med at få kontakt, etableret mødeaftale, afholde mødet, give tilbud, følge op, levere, følge op på leverancen - og meget meget mere. Der bliver undervist i kommunikation og træning i kundesamtaler.

Pris:3.000,- DKK plus moms, ialt 3.750,- DKK
Sted:Adresse:Tid:Tilmelding:

Har du aldrig arbejdet med salg tidligere eller mangler du blot en opdatering? Så er dette kursus en hjælp til dig, når du skal ud og skabe kontakt og sælge til virksomheder, organisationer samt til det offentlige. Vi lægger ud med at gennemgå hele processen med at skabe kontakt, for det er let at blive afvist!

På kurset får du hjælp til det meget vigtige brev, der skal fungere som døråbner til din efterfølgende telefonsamtale med kunden. Du får udleveret eksempler på breve, der kan benyttes i den indledende korrespondance. Vi arbejder med transaktionsanalyse og spørgeteknik, der kan hjælpe dig til at undgå krydsede transaktioner og deraf følgende konflikt med kunden.

I salgsspil træner vi dialog med kunden og bliver opmærksomme på købesignaler og kropssprog hos køber og sælger. Efter dette kursus føler du dig mere sikker i de første kundemøder og du får værktøjer, der gør dig mere sikker i dit salgsarbejde, så du virker professionel selv i en stærkt konkurrencepræget branche.

Kursets emner er:

- Salgsprocessen fra A-Z
- Segmentering
- Egenskaber, fordele og udbytte
- Emnegenerering
- Kvalificering af kundeemner
- Kundeanalyser
- Skriftlig korrespondance med henblik på mødeaftale
- Telemarketing og telefonisk opfølgning
- Salgssamtalen og betydning af behovsafdækning og analyse
- Moderne salg og kunden som samarbejdspartner
- Transaktionsanalyse og spørgeteknik
- Kropssprog
- Salgsspil
og meget mere

Læs venligst "Betingelser" for køb af kursusplads ved at klikke her.

Ønsker du at betale under andre betingelser end, hvad der foreskrives fra InitiativGruppen?
Vi oplever stigende omkostninger på specialkurserne, idet virksomheder og jobcentre ønsker særlige betingelser omkring fakturering og betaling. Vores meget lave kursuspriser er baseret på, at deltageren tilmelder sig via internettet på www.initiativgruppen.dk og betaler med bankoverførsel eller med Dankort ved tilmelding. Såfremt der ønskes andre løsninger tillægges prisen kr. 500.- +moms i administrationsgebyr. Vi beregner en rente på 1,5% ved betaling ud over den betalingsdato, der indgåes aftale om ved bestilling af kursus for en medarbejder.