21. november 2017
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400
Gratis vejledning til iværksættere Udskriv Email

Tilbud om gratis vejledning før og efter etablering:

Uanset om du overvejer at etablere egen virksomhed, har planer om at overtage en eksisterende virksomhed eller har været i gang med din virksomhed i op til tre år, tilbydes borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune gratis vejledning i forbindelse med etablering af virksomhed. Bor du i en anden kommune, men skal etablere dig i Lyngby-Taarbæk Kommune, er du også velkommen til at benytte ordningen, der betales af Lyngby-Taarbæk Kommune.

Send blot en mail til info@initi.dk eller ring til os på 40630053 og læg en besked, så vender vi hurtigt tilbage.

Du kommer i gang ved at aftale et møde med din lokale erhvervskonsulent. Vejledningen tager udgangspunkt i hvorvidt du har behov for at udarbejde en plan for dit projekt med henblik på at kunne afgøre, om virksomheden skal etableres eller ej og i fald den skal etableres, hvordan du så kommer igang. På denne måde vil vi hjælpe dig med at nå frem til et solidt grundlag for de mange beslutninger, der skal tages før og efter, at du er blevet selvstændig.

En gennemarbejdet plan kan desuden være et uundværligt redskab, når du skal tale med banken eller andre, der skal bidrage økonomisk til din virksomheds etablering og drift. Ved at benytte rådgivere vil du øge chancerne markant for, at din virksomhed overlever de første udfordrende etableringsår.

Bor du i en anden kommune end Lyngby-Taarbæk? Find din bopælskommune på Internettet og ring og spørg om gratis vejledning til iværksættere.