22. januar 2018
InitiativGruppen ApS - ­Lundtoftevej 212 - DK­-2800 Lyngby - Telefon 40 63 00 53 - info @ initi.dk - CVR DK-14747400
Profil Udskriv Email

InitiativGruppen begyndte kursusaktiviteterne i 1994 og siden da har mere end 11.000 personer deltaget på ét eller flere kursusforløb i det storkøbenhavnske område, i Ringsted samt på Bornholm.

Mere end 40 specialister fra erhvervsliv og organisationer medvirker med undervisning og foredrag i løbet af året. Kurserne er udviklet til voksne mennesker med erhvervserfaring og retter sig mod iværksætteres meget forskellige teoretiske og praktiske baggrund og videnbehov. Vor mission er at kunne tilføre en hvilken som helst iværksætter noget ny viden og udbytte, der kan medvirke til vækst i virksomheden og succés for iværksætteren.

InitiativGruppen har siden 2011 stået for den lokale erhvervsservice i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor vi tilbyder gratis informationsaftener, fem-afteners kurser og personlig vejledning til iværksættere. Siden midten af 90'erne har vi leveret aftenkurser til en række kommuner rundt om København. De seneste seks år til de ni kommuner under IværksætterKontaktpunktet i Ishøj. Vi har i syv år afholdt dagkurser for det daværende AF-Bornholm i Rønne og afholdet dagkurser i Ringsted i samarbejde med Erhvervsrådet.
Vi har i 14 år delt kontor med den tidligere Lyngby-Taarbæk Aftenskole(LTA) først på Sorgenfrivej og siden august 2012 på Lundtoftevej 212 i Lyngby.
Siden 2006 har vi haft kursuslokaler på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund, hvor vi afholder dagkurser for iværksættere.

Alle er velkomne på kurserne.jansthr4Jan Stæhr er leder af InitiativGruppen. Har startet nye virksomheder i eget regi samt for store virksomheder siden 1986. HD i afsætningsøkonomi i '87 fra Handelshøjskolen i København, hvor Jan i en række år underviste i afsætning. Fungerede fem år som ekstern lektor på Ingeniørhøjskolen i Ballerup i faget afsætningsøkonomi. Etableringsvejleder under den gamle ordning fra '97 - '00 og underviser på InitiativGruppens kurser i generel virksomhedsetablering, markedsanalyse, markedsbearbejdning og opsøgende salg.

Jan har 23 års erfaring med iværksætteri og har udover InitiativGruppen haft firmaerne Dansk TeleMarked ApS(fra 1990), Europæisk Råstofformidling samt TV Communication. Herudover har Jan etableret datterselskaber i Danmark for en række udenlandske virksomheder bl.a. HDM Nordic APS, Dansk TeleMarked A/S samt Cellus Danmark A/S.

www.initi.dk email: info @ initi.dk(uden mellemrum)


Det er på Lundtoftevej 212, 2800 Lyngby,
 at vi kan tilbyde iværksættere i kommunen faciliteter til den personlige vejledning, som Lyngby-Taarbæk Kommune tilbyder borgere, som vil etablere egen virksomhed. Borgere i andre kommuner, som overvejer virksomhed i Lyngby-Taarbæk Kommune er også velkomne til at benytte muligheden.


InitiativGruppen ApS
Lundtoftevej 212
DK-2800 Lyngby

CVR. nr. DK-14747400

Tlf. 40 63 00 53
Skype: initiativgruppen
www.initi.dk
info @ initi.dk (Fjern mellemrum)
------------------------------------------

Kursusfaciliteter:

Kursuslokalerne på Charlottenlund Travbane
Traverbanevej 10,
2920 Charlottenlund
------------------------------------------
LTA
Lundtoftevej 212
2800 Lyngby
-----------------------------------------
Rungsted Havn
2960 Rungsted Kyst
----------------------------------------
InitiativGruppen arrangerer kurser for iværksættere i samarbejde med private og offentlige organisationer.
Om sommeren afholder vi kurser til statskontrolleret prøve til speedbådskørekort fra Rungsted Havn.